e-butlletí de Torrefarrera de 8 al 15 d'abril de 2021 08/04/2021

El Mercat de Torrefarrera dels diumenges segueix obert tot i el confinament comarcal

Amb totes les parades essencials i no essencials, i limitació d’aforament de clients del 30%

El Mercat Municipal de Torrefarrera, que se celebra els diumenges als carrers del Parc Empresarial de la localitat, segueix obert tot i el confinament comarcal decretat per la Generalitat de Catalunya, que entrarà en vigor demà divendres.

Cal recordar que el mercat setmanal compta amb totes les parades de comerç essencial i no essencial obertes, 230 en total, però es manté la limitació d’aforament de clients del 30%.

Ajuts per a famílies monoparentals o víctimes de violència de gènere

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 30 d’abril de 2021

Subvencions per a persones beneficiàries del servei de Teleassistència

Els usuaris poden presentar la sol·licitud al registre de l’Ajuntament fins el 15 d’abril

L'Ajuntament de Torrefarrera té oberta la convocatòria de subvencions per a les persones usuàries del servei de Teleassistència del Consell Comarcal del Segrià. L’ajuda cobrirà les despeses pel servei que hagin estat assumides a càrrec de les persones beneficiàries durant l’any natural anterior al de la convocatòria i que no hagin estat subvencionades.

La dotació econòmica de la convocatòria és de 1.500 € dels pressupostos de l’Ajuntament d’aquest 2021. L’import de les subvencions serà del 100% de les despeses subvencionables fins a esgotar el crèdit previst per a la convocatòria.

Els usuaris cal que estiguin empadronats al municipi i poden presentar la sol·licitud fins el 15 d’abril. La sol·licitud s’haurà de lliurar al registre de l’Ajuntament acompanyada de l’import abonat al Consell Comarcal del Segrià, altres ajuts rebuts per aquest concepte, declaració responsable i les dades bancàries, a més de les dades personals del titular.

Carrer Major 35,
25123 Torrefarrera (Lleida)
Tel. 973 750 001 | Fax 973 750 441
Copyright © 2013 Ajuntament de Torrefarrera,
Tots els drets reservats.

Per a veure les condicions d'ús d'aquest servei i administrar les seves dades Premi aquí
Per a deixar de rebre el butlletí Premi aquí